søndag den 12. maj 2013

Dadler med bacon

For et stykke tid siden delte jeg en opskrift på saltede mandler med jer. Her får i lige en anden opskrift på en lækker snack som også kan serveres som tilbehør til et måltid eller som en tapasret.

Ingredienser:
- friske dadler (helst uden sten)
- bacon

½ stykke bacon rulles om en dadel, og der laves det ønskede antal. Man kan evt. stikke en tandstik igennem dadlen for at holde det omrullede bacon på plads, da det kan rulle op under tilberedning. Dadlerne placeres på en bageplade med baconenderne nedad. De kommes herefter i ovene i ca. 20 minutter ved 200 grader til de er gyldenbrune. Herefter kan de evt. lægges til afdrypning på køkkenrulle.
Dadlerne kan serveres både varme og kolde. De er meget nemme at lave og blandingen af den søde dadel og det saltede bacon er helt fantastisk. Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)