lørdag den 17. august 2013

En lille nyhed


Som jeg skrev i dette indlæg var der en særlig grund til at jeg forrige fredag var en smule nervøs. Grunden til nervøsiteten var at vi fredag eftermiddag skulle til nakkefoldsscanning. Her så vi for første gang den lille baby som ligger inde i min mave. Alt så fint ud, babyens hjerte slår og den har 2 arme og 2 ben.
Det betyder, at vi i februar 2014 skal være forældre til endnu et barn. Jeg både glæder mig og er lidt skræmt over tanken om 2 børn.

Noget helt andet er, at jeg nu har 3 ugers ferie foran mig. Vi har valgt at holde sommerferie sent i år, og jeg kan mærke, at jeg rigtigt trænger til ferie nu. Alle andre har holdt sommerferie, og nu er det endelig vores tur. Ferien er heldigvis ikke fyldt op med planer, men vi skal da en uge til Italien og til 2xbryllup, og ellers nyde, slappe af og hygge os. Jeg ved endnu ikke om bloggen også går på ferie - det vil tiden vise.

6 kommentarer:

 1. TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE også her på bloggen. Det bliver SÅ spændende med endnu en lille charmetrold og jeg kan love dig for at jeg har (mere) end kærlighed nok til endnu én!!!!!!!!!!!!!

  GOD FERIE! Hils

  SvarSlet
 2. TILLYKKE :)

  Det kan virke overvældende med barn nr. 2, men når først baby er der, så virker det helt naturligt.
  Jo, man kan sagtens have samme grænseløse kærlighed til 2 børn ;-)

  SvarSlet
 3. Tillykke, hvor spændende!

  - Anne

  SvarSlet
 4. Åh hvor fantastisk! Stort tillykke med det til er alle 3!!! :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke, det skal nok gå.
  Hvor der er vilje er der vej.

  SvarSlet
 6. Jeg er lige kommet hjem fra ferie og ser alle jeres beskeder. Tusind tak skal i have.

  SvarSlet

Tak for din kommentar;-)