onsdag den 30. juli 2014

Rugbrødschips


Denne snack er et virkeligt godt alternativ til chips. De giver den samme tilfredsstillelse fordi de knaser og er saltede, men selvfølgelig er det ikke rigtige chips. Vi laver dem indimellem og lillepigen på 3 år er også vild med dem.

Du skal bruge: 
- rugbrød skåret i 4 mm
- olivenolie
- saltflager


Rudbrødsskiverne skæres i den størrelse man ønsker rugbrødschipsene i. De lægges på en bageplade beklædt med bagepapir og pensles med olie. Derefter drysses der salt på, og de kommes i ovnen i en time ved 125 grader. Derefter er de klar til servering, men pas på - de er vanedannende.

2 kommentarer:

  1. De smager fantastisk og de er også gode i salater, istedet for de der købe brødcroutoner.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også en god ide. Det må vi have afprøvet.

      Slet

Tak for din kommentar;-)