tirsdag den 12. november 2013

Inspiration til aftensmaden no. 5

Tapas med forskellige slags pølser og skinke, ost, oliven, agurker, pesto samt brød.
Berberieandebryst med hjemmelavede kartoffelbåde, cherrytomater og hvidløg samt cremede bønner.
Salat af ruccola, lufttørret skinke, mozzarella, figner og saltede mandler. Brød som tilbehør.
Nakkekoteletter med baconbagte porrer og kartoffelmos. Opskrift nr. 67 her.
Hotdog med det hele: remoulade, sennep, ketchup, ristede løg, rå løg og sure-agurker.

2 kommentarer:

  1. mums ser lækkert ud.
    synes den salat med figner og skinke ser rigtig flot ud, - tror ikk jeg ville ku lide den, men flot for øjet!
    Og det var en god måde (ret) at få noget nakkekotelet på...

    // Rikke //
    CUPCAKE-STYLISTEN

    SvarSlet
    Svar
    1. Salaten er lækker, men det kræver selvfølgelig sæson for figner for at man kan lave den. Prøv at kig nærmere på Super Brugsens opskrifter, der er faktisk rigtigt mange gode udover nakkekotelet.

      Slet

Tak for din kommentar;-)