lørdag den 2. februar 2013

Inspiration til aftensmaden no. 3

Stegt flæsk med kogte kartofler, gulerødder og persillesovs.

Tærte med porrer og revet skinke + tomatskiver på toppen.

Blandet salat med rejer og mango.

Kyllingefrikadeller med hjemmelavede kartoffelbåde, gulerødder i ovn, tzatziki og oliven.

Laks med stegt squash, gulerødder og løg, kogt broccoli samt basilikumpesto.

Thai salat med salat, agurk, tomater, gul peberfrugt, agurk, nudler, peanuts og stegt oksekød. Marineret i fiskesovs, chili sauce og limesaft.

Vietnamesiske friske forårsruller. Fyld: avokado, hvidkål, revet gulerod, agurk, gul peberfrugt, hakkede peanuts og steg oksekød. Dip: chili sauce og soya.

2 kommentarer:

  1. Tak for inspiration. Især med de vietnamesiske friske forårsruller. Jeg har ikke været så opfindsom, når jeg lavede mine. Det blev kun til risnudler, salat og store rejer. Men næste gang vi skal have dem, så skal der vist lidt andet grønt i.

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at kunne inspirere. Jeg poster indimellem denne slags indlæg, da jeg selv indimellem mangler inspiration til aftensmaden, og derfor tænkte jeg der nok var andre der også kunne bruge lidt inspiration.

      Slet

Tak for din kommentar;-)