torsdag den 11. april 2013

Fødselsdag - 2 år


I dag er det lillepigens fødselsdag. Det er i dag 2 år siden hun kom til verden på en lidt anden måde end vi havde forventet. For at gøre en lang historie kort så havde jeg vandafgang omkring midnat natten mellem den 10. og den 11. april. Lidt efter startede veerne og de tog til i styrke meget hurtigt. Allerede omkring kl.3 troppede vi op på fødegangen fordi der ingen pauser var mellem veerne. Jeg havde egentlig regnet med at de ville sende os hjem igen, for det kunne ikke passe at det skulle gå så hurtigt (man hører jo om kvinder der har veerne i op til over et døgn!). Ved undersøgelsen kunne de konstatere at jeg var fuldt åben, men noget var ikke helt som det skulle være - lillepigens fødder lå nedad. Hun lå ikke med numsen først, men med fødderne først. Herefter gik alting meget hurtigt, og jeg husker ikke så meget andet end vi fik at vide at det var alt for risikabalt at føde hende normalt, og at jeg derfor skulle have et akut kejsersnit. Kl. 4.26 kom hun til verden, 51 cm og 3500 gram. Det var en surrealistisk oplevelse som jeg aldrig vil glemme.
Når jeg tænker tilbage på fødslen idag er det svært at forstå at det allerede er 2 år siden. I dag er min datter ikke længere en lille baby men et selvstændigt, dygtigt, charmerende, smukt, og skønt barn med en fantastisk personlighed som jeg hver dag nyder, forbavses over og bliver stolt af.

Fødselsdagen er idag blevet fejret hjemme hvor både farmand og jeg havde taget en fridag. Vi har haft gæster både i dag og får også gæster på lørdag, men mere om det i et andet indlæg. Nu vil jeg rydde op og gøre klar til imorgen inden jeg smider mig i sofaen.

2 kommentarer:

  1. Hurra hurra hurraaaa! Den lille pige er nu 2 år....Blir helt varm om hjertet når jeg ser den lille baby på din bryst....lille baby, lille væsen; nu er du "pludselig" et selvstændigt menneske.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Hov ser først din kommentar nu. Ja hun er pludselig blevet stor. En rigtig lille pige og ikke længere min lille baby.

      Slet

Tak for din kommentar;-)