mandag den 15. april 2013

Fødselsdagsfejring

Den 11. april fyldte lillepigen 2 år. Vi har derfor fejret fødseldag i de sidste 3 dage, og det er netop det dette indlæg kommer til at handle om.

På lillepigens fødselsdag havde både farmand og jeg taget fri fra arbejde. Vi hyggede hjemme bare os 3 med morgenmad med pandekager, rundstykker, spejlæg osv. Da lillepigen havde pakket gaver op, kørte vi ud og fodrede ænder, inden hun skulle hjem og sove middagssøvn. Om eftermiddagen havde vi besøg af alle (4 styk) lillepigens oldeforældre til boller og købe-kage. Dagen blev sluttet af med en omgang spaghetti og kødsovs, som er lillepigens livret.Fredag blev lillepigen fejret i vuggestuen med samling, sang og uddeling af bolle-kage (opskrift kommer senere på ugen).
Lørdag eftermiddag havde vi inviteret resten af familien (bedsteforældre, onkler, moster, tante og fætter) til fødselsdag. Også her fik vi boller og kage - denne gang en hjemmelavet chokoladekage-kone. Lillepigen fik mange gaver, faktisk så mange, at det var lidt svært for hende at koncentrere sig om til sidst.
Vi har haft nogle rigtigt hyggelige dage i godt selskab, men nu er det vidst også nok fødselsdag i denne omgang.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)