mandag den 24. juni 2013

Lakseruller

Ingredienser:
- 1 pk tortillas 6-8 stk
- 1 agurk skåret i tynde stænger
- Ruccola
- 1 pakke røget laks (200-250g)
- Neutral smøreost (f.eks Philadelphia)
- purløg / krydderurter
- 1 spiseske citronsaft
- salt & peber

Smøreosten og de hakkede krydderurter blandes sammen, og osten smages til med citronsaft, salt og peber. Smør et tyndt lag ost på en tortilla. Læg derefter ruccola, agurkestænger og laks på.
Nu skal tortillaen rulles stramt sammen og herefter kan den spises.
Man kan sagtens lave rullerne på forhånd og stille dem i køleskabet. Lige inden lakserullerne skal serveres kan man skære dem i mindre stykker, eventuelt på skrå så de kan stilles på højkant på et fad (se sidste billede).
Det er muligt at komme andet pålæg i rullerne (f.eks. skinke eller chorizo), her er det vidst kun fantasien der sætter grænser. Jeg tror faktisk, at smøreost blandet med pesto eller hakket basilikum sammen med chorizo, ruccola og agurk også vil smage super godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)