onsdag den 8. februar 2012

Fiskeren og Minimega

I dag kom pakken fra Minimega med alt det jeg havde bestilt. Der er både papirkugler som skal hænge og pynte forskellige steder herhjemme samt en masse papir, som skal bruges til diverse kreative projekter.

Vi har også fået en fisker hjem til os. Farmand er helt vild med det billed, og det første sted vi kiggede efter det, fandt vi det. Det er dog blot en kopi, men dog et rigtigt malet billed og ikke som det man har kunne købe i Tigeren. Derudover fik vi en bladholder med hjem. Vi har længe ledt efter en til vores toilet, hvor det altid flyder med læsestof på gulvet ved siden af WC'et.

2 kommentarer:

 1. hej Tina.
  Tusind tak for din kommentar på min blog... Fedt du også blogger, vidste jeg jo slet ikke... Ihh det der papir, har jeg været inde og kigge på tit. Sys dog det var lidt halvdyrt, så har ikke fået købt noget. Nu lukker de i morgen... Hvad skal du bruge det til?? Spændende.. Glæder mig til at følge din blog også ;)
  Og gud, er det allerede på mandag du skal starte med at arbejde?? Vildt!! Vi havde tænkt på at komme fordi en dag, men så er du vel godt brugt når du skal arb. Men det kan vi jo lige se på.
  Kram Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan.

   Har heller ikke ligefrem skiltet med at jeg blogger. Skulle lige være sikker på at jeg havde lyst til at træde "offentligt" frem. Men nu har jeg gjort det i et par måneder og så er det ligesom ikke helt så farligt mere.
   Papiret kan jo lige nu købes til halv pris, for ellers så vil jeg give dig ret i at det er lidt pebret.
   I er velkomne en dag, det kan vi lige se på.

   Slet

Tak for din kommentar;-)