mandag den 13. februar 2012

Min første arbejdsdag

Så er min første arbejdsdag efter barsel overstået. Det var egentlig slet ikke så slemt, bortset fra at jeg er mega træt lige nu. Men et lille indlæg skal i da lige have om min første dag.

06.00: Væggeuret ringer. GAB, er det allerede mandag morgen?

06.05: Nå, men jeg må vel hellere stå op. Det duer jo ikke at komme for sent den første dag!

06.05-07.00: I bad, spise morgenmad, se News og selvfølgelig drikke morgenkaffen.

07.00: Ind til lillepigen, hun sover endnu så jeg må vække hende. Hun er i dårligt humør, er træt og græder. Jeg sidder lidt med hende i favnen inden hun skal have tøj på og børste tænder. Hvor blev de sidste 10 mdr. af? Vil meget hellere blive hjemme sammen med hende! Øv hvorfor går tiden så stærkt?

07.22: Jeg går ud og starter bilen, den skal jo ikke være helt kold når vi skal af sted.

07.25: Jeg kører hjemmefra, med en lillepige på bagsædet som vidst er lidt rundforvirret. Det hele gik vidst lidt stærkt.

07.31: Vi ankommer til vuggestuen hvor lillepigen efter lidt leg endnu engang græder lidt da jeg tager af sted. Heldigvis kun indtil hun ikke længere kan se mig, så bliver hun distraheret af nogen spændende og holder op.

07.41: Jeg ringer til farmand for at snakke lidt om den trælse morgen. Jeg er lidt ked af, at den har været sådan, og håber ikke alle morgener fremover bliver sådan.

07.55: Jeg parkerer ude foran mit arbejde.

08.00: Goddag og velkommen tilbage!!!! Barselsvikaren har planlagt overdragelse af sagerne og vi snakker løs hele dagen.

10.36: Gud er klokken ikke mere, jeg var sikker på vi meget snart skulle til pause! Må hellere spise mine mandariner for er godt nok sulten allerede.

12.10: Vi går til frokostpause. Jeg spiser hele madpakken, men er stadig lidt sulten. I morgen skal jeg vidst have lidt mere mad med.

14.00: Puha, har endelig fri igen. Er helt fyldt op i hovedet og er træt. Dagen på arbejde er gået fint og jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang igen.

14.21: Hjemme igen. Farmand ringer for at høre hvordan dagen er gået.

14.33: Jeg spiser knækbrød (med pålægschokolade) og har bare lyst til at sove.

14.55: Jeg går op i vuggestuen efter lillepigen. Må hellere få lidt frisk luft. Hun har heldigvis haft en god dag og været glad som altid. Dog sad hun i vejen for en træklods så hun har fået et lille rødt mærke i panden. Hun har desuden også sover fra 9.15-13.40........hvad sker der lige for det?

15.08: Vi går hjemad igen.

15:20-17.00: Lege, tjekke mail, lege, skifte ble osv.

17.00: Jeg sætter vand over til pølser. Vi skal bare have pølser med brød til aftensmad, orker ikke at lave rigtig mad. Ved godt det ikke er sundt, men pyt, bare lige i dag.

17.28-18.00: Vi spiser.

18.00-18.45: Lillepigen kommer i bad, får nattøj på og børstet tænder. Hun falder i søvn med det samme hendes hoved rammer madrassen.

18.45-19.00: Jeg rydder op og hopper i joggingtøj. Er helt færdig og vil nu blogge, se tv og så i seng.

Og i morgen, ja der begynder det hele så forfra igen.


4 kommentarer:

 1. Åh ja - hverdagen er fantastiske, forfærdelig og forrygende. Lige om snart er det weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så meget ret. Dejlig det snart er weekend. Trænger til det!

   Slet
 2. Ja, man skal lige ind i rutinerne.... og øv for at tiden bare går for hurtigt.. det er så vildt hun allerede er i vs nu ;O). Håber vi snart kan ses :)
  Fine ting du har fået lavet siden jeg var herinde sidst. Du er rigtig hoppet på "blogmoden" ;O) De er også fine de krukker fra Søstrene.
  Go arb's dag i morgen igen :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Ja tiden er bare fløjet. Kan slet ikke forstå det.
  Jeg bliver meget inspireret her i blogland, og nyder selv at blogge også.
  Håber også snart vi kan ses.

  SvarSlet

Tak for din kommentar;-)