søndag den 22. april 2012

Weekenden

Lige et lille pip fra mig ovenpå en travl weekend som både har stået på shopping, loppemarked og mødregruppe. Fredag var min søster og mig på storshopping. Jeg fik købt tøj til mig selv og lillepigen, og fik også gjort nogle gode indkøb i Søstrene Grene.Lørdag var min søster og jeg til loppemarked hvor vi havde en stand med bl.a. tøj, sko og smykker. Det var en hyggelig dag men omsætningen var ikke alt arbejdet værd. Hvis vi tager af sted igen en anden gang håber jeg på et bedre salg.
I dag søndag har lillepigen, farmand og jeg været til kaffe hos en fra min mødregruppe. Det er efterhånden 2 måneder siden vi sidst har været samlet og i dag mødtes halvdelen af gruppen så sammen med mændene. Det var hyggeligt og jeg håber på vi snart kan gøre det om.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine køb, hvad er de flotte perler lavet af? :)
  Det er så ærgerligt, når man ikke føler det er besværet værd, så føler man sig lidt snydt. Men håber i havde en hyggelig dag alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Perlerne er lavet af plastik. Vi havde en rigtig hyggelig dag, men arbejdet var det samme om vi havde tjent lidt eller meget så havde håbet på et bedre salg.

   Slet
 2. Dejlige ting fra SG, ærgeligt med salget, men jeg oplever det samme når jeg er ude. men vi skal blot blive ved :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og når man synes det er sjovt og hyggeligt går det jo nok.

   Slet
 3. Skønne sager fra SG!
  Jeg har også haft en dårlig markedsoplevelse for et par år siden.
  Havde en bod på en børnefestival. Vi havde lavet SÅ mange lækre, fine sager. Men det stormede og stod ned i stænger, så der var bare ingen mennesker. ØV!
  Det kurerede faktisk mig, men det kunne da godt være man skulle give det et forsøg igen en gang..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var faktisk ok med mennesker til markedet, men de ville ikke lige købe det vi havde med. Synes da du skal give det et forsøg igen engang ved lejlighed, det er jo hyggeligt og sjovt især hvis man er flere om det.

   Slet

Tak for din kommentar;-)