fredag den 22. februar 2013

Instagram - uge 7

Uge 7 var for mange lig med vinterferie, men desværre ikke for os. Det gjorde nu ikke så meget, da der på arbejde var mere roligt end normalt, og i vuggestuen var der ikke så mange børn, så der var god tid til ture ud af huset, hygge med mere. De havde blandt andet en dag med wellness, hvor de fik fodbad og massage.
Udover arbejde og vuggestue bød ugen på en tiltrængt kærestedate med lækker middag på restaurant og efterfølgende biograftur, mens lillepigen blev passet af sin moster.
Jeg fik også lidt nyt i ugens løb; en kjole fra Nelly.com og en halskæde med møtrikker fra Føtex. Påskeliljer blev der også købt flere af, da de tilføjer en smule forårsfornemmelse i denne kolde vintertid.
Weekenden startede med lækker morgenmad og træning, samt manglende vand i et par timer pga. sprunget vandrør i området. Lillepigen blev klippet for første gang, og lørdagen tilbragte vi hele dagen i et legeland sammen med min veninde og hendes søn (mere om det i næste indlæg!).

2 kommentarer:

  1. et godt råd; bemærk om møtrik-halskæden giver dig udslæt...der har været noget skriveri om, at de kan gå hen og give allergi/udslæt.....bare til info! :)

    SvarSlet

Tak for din kommentar;-)