Ingredienser:
- 300 gram sukker
- 1 dl vand
- 150 gram pastauriserede æggehvider
- 250 gram mørke chokoladeknapper
Sukker og vand koges op og koger i ca. 2 minutter. Sukkerlagen er klar når den er gylden i kantes. Æggehviderne piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. Guffet piskes stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
Når guffet er stift kommes det i en sprøjtepose og sprøjtes på bundene. Flødebollerne skal herefter i ovnen i ca. 5 minutter ved 150 grader, så der kommer en hård skal udenpå guffet. Dette gør det nemmere at pensle det smeltede chokolade på. Der kan evt. drysses kokus på flødebollerne efter chokoladen er penslet på.
Holdbarhed: 3 dage ved 10-12° C.
Holdbarhed: 3 dage ved 10-12° C.
De ser flotte ud :) Må jeg helt sikkert prøve.
SvarSletJa gør det. De smagte bare lækkert og var ikke så svære at lave som jeg umiddelbart troede.
SletDe ser virkelige lækre ud! Må helt sikkert prøve den opskrift, jordbær og chokolade holder altid! :)
SvarSlet