fredag den 28. juni 2013

Odense Zoo

I hele denne uge har jeg haft ferie. Det har ikke ligefrem været det bedste vejr, så det har betydet, at jeg har fået styr på en masse løse ender og projekter herhjemme, og det er jo også skønt. Der har også været tid til hygge og afslapning. I går tog vi turen til Odense, hvor vi først var i Zoologisk Have og derefter i Ikea samt et par butikker i Rosengårdscentret. Selvom det tager halvanden time at køre til Odense var det hele køreturen værd. Lillepigen hyggede sig og det samme gjorde begge hendes forældre.

Zoologisk Have i Odense overraskede os positivt. Sidst vi var i zoo var i Berlin for 2 måneder siden, og den var, efter min mening, ingenting sammenlignet med Odense Zoo. I Odense er alt meget autentisk. Hos pingviner f.eks. føler man, at man står på Antarktis fordi alt er naturtro, og så er det også vildt koldt derinde.Mange af dyrene går frit rundt, og man kan gå rundt mellem dem på små stier. Gederne kan man gå helt ind til og klappe, hvis man har lyst til det. For 70 kr. kan man også selv få lov til at fodre en giraf. Hver dag er der fodring af dyrene på forskellige tidspunkter. Vi var så heldige at se søløverne (eller Skæg som lillepigen kaldte dem) blive fodret og indimellem lavede de numre.


Desværre regnede det da vi var derovre, men heldigvis var en del af dyrene indenfor så vi undgik de værste regnskyl. Det betød også at der ikke var særligt mange mennesker derinde, hvilket var dejligt da vi så kunne se det vi ville se uden at skulle stå i kø. På grund af regnvejret fik vi desværre ikke afprøvet den store fine legeplads fordi alt var vådt.


Hvis i mangler en aktivitet til sommerferien vil jeg helt klart anbefale Odense Zoo, både med og uden børn.

2 kommentarer:

 1. Odense Zoo er bare skøn, besøgte den for første gang i sidste uge, da jeg var på miniferie i byen - det var bare et hit (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bestemt heller ikke sidste gang vi tager derover.

   Slet

Tak for din kommentar;-)