onsdag den 7. august 2013

Kellers Park i Vejle


I weekenden var jeg på ophold med min søster på Comwell Kellers Park. Vi startede med shopping i Bryggen i Vejle, og om eftermiddagen tjekkede vi ind på hotellet. Efter indtjekning hoppede vi med det samme i badetøj og gik ned i parken for at sole os. Det var vildt varmt i fredags, men i parken var en behagelig brise fra Vejle Fjord som man kan kigge ud til fra hotellet. Efter afslapning og kanelsnegle-spisning i solen gik vi i spa. Der var flere pools i forskellige grader (fra 8-36 grader), aroma- og dampbad, sauna, udendørs boblebad og meget mere.


Om aftenen spiste vi middag i hotellets brasserie inden vi gik en tur ned til lystbådehavnen i nærheden. Dagen efter stod vi op til den lækreste morgenmadsbuffet med æg og bacon, havregrød, frisk frugt, masser af pålæg, youghurt med topping og meget andet. Der var også et hav af forskellige juicer og selvfølgelig skulle vi prøve dem alle. Efter morgenmaden tjekkede vi ud og kørte ind til Vejle, hvor vi gik en tur op og ned ad gågaden.


Det var en rigtig dejlig lille get-away med godt selskab. Skulle du selv have fået lyst til at besøge hotellet kan du bestille et ophold her. Jeg kan kun anbefale stedet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)