lørdag den 8. marts 2014

KiddiKutter

Lillepigen elsker at være med i køkkenet og lave mad, men det er først nu, at hun får lov til at skære. Vi har nemlig været så heldige at få lov til at teste børnekniven fra KiddiKutter. Kniven er ikke skarp, og hun kan derfor ikke skære sig selv i fingrene som med en normal kniv.

I starten skulle lillepigen lige vænne sig til, at man skulle save med kniven for at få noget skåret over. Men da hun først havde lært det, gik det stærkt. Hun har både skåret grøntsager og frugt med kniven. Hun skar selv frugt til eftermiddagsfrugtskålen, og var så stolt bagefter. 


Hvis du også har et barn der er interesseret i madlavning og gerne vil hjælpe til i køkkenet, kan jeg anbefale dig at anskaffe kniven fra KiddiKutter. Kniven kan blandt andet købes hos Kitchen4kids.dk, hvor der også findes knive til lidt ældre børn og andre køkkenredskaber til børn.
Du kan også følge med her på bloggen hvor der meget snart kommer en give away, hvor du netop kan vinde en KiddiKutter kniv.


Dette er et sponsoreret indlæg men ord og meninger er mine egne.

2 kommentarer:

 1. hvor er hun dygtig!!!! :)
  Jeg krydser fingre for at vinde sådan en kniv, så børnene også kan hjælpe mig (og hygge sig) sammen med mig, i køkkenet :)
  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun elsker det, og så er det jo kun et plus, at man ikke skal være bange for, at hun skærer sig i fingrene.

   Slet

Tak for din kommentar;-)