mandag den 6. oktober 2014

Inspiration til aftensmaden no. 7

Denne omgang inspiration til aftensmaden bærer præg af at det lige har været sommer, og vi derfor har haft gang i grillen. Men maden kan sagtens laves i ovnen i stedet.

Spagetti med pesto, kylling, solsikkekerner, ruccola og parmesanost
Kyllingespyd med nudler og honningristede cashewnødder samt en salat af squash
Spyd med grillede grøntsager og oksekød, samt en blandet salat med feta og sesamfrø
Kyllingefilet med grillet peberfrugt og spidskål
Svinekotelet svøbt i parmaskinke med pasta, pesto, asparges og broccoli

2 kommentarer:

  1. hvilken slags kylling bruger I? - De der spyd smagte så godt og kyllingen var ikke tør. det synes jeg ofte min kylling bliver :-(
    // Rikke //

    SvarSlet
    Svar
    1. Tænker du hvilket mærke, for det kan jeg ærligt ik huske. Kyllingen på spyd er marineret, måske det gør en forskel. Selvom jeg ik synes de hele fileter vi spiser bliver tørre. Kyllingen er også trukket på spyddet i et stykke fremfor flere små terninger. Det har måske en betydning?!?!

      Slet

Tak for din kommentar;-)