tirsdag den 13. marts 2012

Bye bye baby

Det går simpelthen så stærkt med lillepigen. Om mindre end en måned bliver hun 1 år, så skal meget snart i gang med planlægningen af hendes fødselsdag. Er der nogle som har gode forslag til en børnefødselsdag, og så endda den første af slagsen?

Lillepigen udvikler sig hele tiden og lige nu er det som om at der sker noget nyt hver eneste dag. Lige for tiden skal hun have fat i alt, og så vil hun også hele tiden op at stå og allerhelst gå med nogen i hænderne.
I får lige et billed af hende hvor hun er i gang med at rydde ud i køkkenskabet, og selvfølgelig skal hun lige helt ind bagerst i skabet og have fat i et eller andet.


6 kommentarer:

 1. Hvor fedt... Ihhh håber snart at se hende... :) Vi må snart finde ud af noget ;) Evt i påsken??
  Glæder mig til fødselsdag, så skal hun fejres ;)
  En rigtig børnefødselsdag er aldrig af vejen, boller, kakao og lagkage ... nam nam ;)
  Krammer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ved at være længe siden nu. Vi skal i sommerhus i påsken, men påtænker at holde fødselsdagstamtam lørdag den 14. april. Kan i der hvis det er?

   Slet
 2. Sød lille gavtyv. Det er en dejlig alder, de opdager hele tiden ting som skal undersøges.
  Håber i får en dejlig fødselsdag :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, og ja, det er en skøn alder.

   Slet
 3. Hvor e hun en skøn lille størrelse. Håber i får en dejlig fødselsdag. Det er helt specielt med den første fødselsdag :-)

  Kh. Anne-Mette/Hverdag på Æblelunden

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det blir helt specielt at skulle fejre hendes første fødselsdag, derfor vil jeg også gerne gøre noget særligt ud af den.

   Slet

Tak for din kommentar;-)