søndag den 11. marts 2012

En weekend med festivitas

Efter en uge med sygdom blev det endelig weekend, og det meste sygdom var heldigvis forsvundet. Fredag hentede farmand og jeg vores nye seng. Den er samlet og afprøvet i nat, så nu mangler der kun natborde, sengelamper og smånips i soveværelset inden jeg kan vise det færdige resultat frem.

Billederne er fra www.fmkfoto.dk
Fredag aften var jeg til koncert med Medina sammen med min søster. Billetten var en julegave, så derfor havde jeg længe set frem til det. Det var en fed koncert med en suveræn stemning og vi fik rigtigt skrålet igennem og danset, klappet og hvad der ellers hører til.
Jeg havde desværre ikke mit kamera med til koncerten (det harmonerede ikke rigtigt med min lille taske), men jeg har fundet billeder taget til en anden af hendes koncerter.


Lørdag morgen/formiddag stod vi op og fik tømmermændsmorgenmad. Farmand havde været til fødselsdagsfest om fredagen så lillepigen blev passet hos mormor og morfar. Det var dejligt at sove længe og trisse rundt hele formiddagen. Om eftermiddagen blev vi genforenet med lillepigen til min svogers fødselsdag. Han fyldte 28 år og det blev fejret med et bord fuld af gæster samt boller, kagemand, slik osv.
Aftenen blev brugt på sofaen.

I dag er det så søndag og farmand er på arbejde. Dagen skal derfor bruges på oprydning, tøjvask og hygge med lillepigen.
Rigtig god søndag til jer alle. Og velkommen til de mange nye læsere, det er jo herligt.

2 kommentarer:

 1. Lyder da som en skøn weekend.. Dejligt at høre I husker at komme ud og "blafre" med ørerne...
  Det kan man nemlig nemt glemme når man får snåfolk i huset....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro det var. Jeg synes det er vigtigt man også kommer lidt ud indimellem, især når man har småfolk, og der er jo altid nogen som gerne vil passe hende.
   Husk jeg stadig har en pakke liggende til dig, jeg mangler bare lige din adresse.

   Slet

Tak for din kommentar;-)