fredag den 23. marts 2012

Jeg elsker fredage

Lige så meget som jeg hader mandage (se dette indlæg), lige så meget elsker jeg fredage. Fredag er min ugentlige fridag, og kunne det være bedre. Forlænget weekend hver eneste uge! Jeg ved det, jeg er heldig, og jeg sætter også stor pris på det kan i tro.

I dag har jeg været en tur hos frisøren. Der skulle ske noget nyt eftersom jeg de sidste mange år har haft langt kedeligt hår som bare er blevet længere og længere. Frisøren havde mange gode tips, og jeg er blevet rigtig glad for resultatet. Jeg har forsøgt at tage før og efter billeder af håret, men det er altså svært at tage dem selv, så derfor må i lige bære over med mig. Billederne giver ihvertfald et indtryk af hvor meget der er kommet af, cirka 15 cm, og det er altså meget for mig.


Efter frisøren og et kort smut rundt i byen endte jeg hjemme på terrassen i det dejlige solskinsvejr. Her nød jeg en sandwich i solen sammen med den nye udgave af Boligliv (som denne gang skriver en masse om haven). Resten af dagen blev tilbragt med lidt havearbejde og leg i haven sammen med lillepigen.

4 kommentarer:

 1. Fredag er også min yndlingsdag (og fridag, det er luksus!)

  Synes dit hår ser super fint ud! Det nye Boligliv har jeg også fået med hjem, det er dejligt med inspiration :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Nyder altid boligliv og især denne måneds udgave med havetips.

   Slet
 2. Misunder jer såååå meget for jeres super lækre have. Hvor er det da bare skønt at kunne ta hende med ud i haven og lege.. :O)
  Lækker hår du har fået, tror sgu også mit trænger snart ;O) hihi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare dejligt. Og nu har vi også fået sat en gynge op, det er bare skægt. Håber vi/I kan finde tid til at komme på besøg henover sommeren så i også kan nyde haven og vandet.

   Slet

Tak for din kommentar;-)