fredag den 27. juli 2012

Kærestedate


Den 21. juli havde farmand og mig været sammen i 6 år. Vi besluttede os derfor for at tage ud at spise en aften i denne uge mens mine forældre passede lillepigen. Vi spiste god mad på en lokal restaurant, og gik derefter en tur på havnen hvor Kongeskibet ligger til lige for tiden.
Det var dejligt at være ude bare os to alene uden barn. Vi nød maden i hinandens selskab uden samtidig at skulle fodre, tørre og være opmærksom på en lille pige for enden af bordet. Vi kunne stille og roligt spise vores mad mens vi talte sammen om alverdens ting. Vi blev enige om, at vi hellere må tage af sted på den måde noget oftere, for selvom man er blevet forældre til jordens dejligste lille pige, så skal man ikke glemme at pleje sit forhold og kærligheden til hinanden. Hvad gør i andre for at holde liv i kærligheden?

3 kommentarer:

 1. Ser hyggeligt ud :-) Tror det er vigtigt at få sådan nogle kærestestunder engang imellem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig, og som jeg har skrevet i indlægget tror jeg vi skal være bedre til at gøre det oftere herhjemme. Der går hurtigt bare hverdag i det.

   Slet
 2. Det er godt med kærestedates, for selvom man ser hinanden hver dag er det alligevel en dejlig ting at spise ude, få sig én på opleveren og bare nyde maden og ikke mindst selskabet. Smuk aften :0)

  SvarSlet

Tak for din kommentar;-)