onsdag den 19. september 2012

Hjemme igen med nye ting i bagagen


Så er jeg hjemvendt efter et langt og lærerigt kursus i Silkeborg. Vi havde stort set undervisning fra morgen til aften, kun afbrudt af pauser hvor der blev indtaget lækker mad. Det var derfor først tirsdag eftermiddag da kurset var slut at jeg havde tid til at bevæge mig ned i byen for at kigge lidt nærmere på Silkeborg. Jeg synes det er en rigtig lækker by med en masse gode butikker. Desværre blev det et kort visit da savnet til dem hjemme var stort og jeg derfor gerne ville nå hjem inden lillepigen skulle i seng. Men det blev alligevel til lidt indkøb og besøg i blandt andet T.i.n.g og den nye Søstrene Grene.
I T.i.n.g fik jeg købt en mørkegrå fugl fra Liebe som jeg længe har gået og sukket over. I Søstrene Grene fik jeg købt en blikæske, superlim og maskingtape. Derudover fik jeg købt et par nye støvler som jeg tilfældigvis spottede i en butik og de måtte bare med hjem.

1 kommentar:

  1. Lækre ting du fik med hjem! Jeg har også købt svaler, men dog ikke fra Liebe...hvor dejligt med en tur i SG, - man bliver altid fristet!

    SvarSlet

Tak for din kommentar;-)