mandag den 24. september 2012

POMP de LUX


Kender du børnetøjsmærket POMP de LUX? Jeg havde kun hørt om det indtil en af mine veninder for et par uger siden inviterede mig med til et home shopping arrangement hos en af hendes kolleger. Her så jeg for det første tøjet og jeg blev med det samme forelsket i designet, kvaliteten og ikke mindst prisen. Jeg fik derfor bestilt en del til lillepigen og nu er det endelig kommet med posten. Herunder kan du se et udvalg af det jeg har købt.


Ekstra info: POMP de LUX er designet og produceret af 2 danske kvinder. De syntes der manglede et sted hvor man kunne købe kvalitets-børnetøj uden at blive ruineret, og derfor startede de i 2006 deres forretning op. Priserne holdes nede på grund af home shopping arrangementer og salg på nettet. Hvis du ikke allerede kender til deres tøj kan du tjekke det ud her hvor alle billederne også er lånt.

For god ordens skyld vil jeg lige nævne at dette ikke er et sponsoreret indlæg, jeg har altså intet fået for at reklamere for ovenstående produkt. Jeg er bare begejstret for produktet og ønsker derfor at dele dette med jer andre. 

1 kommentar:

  1. Det er noget super lækkert tøj! Dejligt med inspiration (og god tid) på et home-party.

    SvarSlet

Tak for din kommentar;-)