onsdag den 7. november 2012

Træning

Billedet er lånt fra http://www.kelkoo.dk/c-165101-fitness.html
Nu da det er blevet vådt, koldt og mørkt udenfor har jeg ikke længere den store lyst til at løbe udenfor. Jeg kom aldrig rigtigt igang med at løbe regelmæssigt, gjorde det bare sådan lige når jeg havde tid og lyst, så det blev desværre alt for sjældent. Vi (farmand og jeg) har dog besluttet os for at nu skal vi igang, og derfor har vi  meldt os ind i et fitness center.
I sidste uge, da vi havde ferie, var det alletiders chance for at få begyndt på træningen, og vi var også afsted et par gange. Efter træning har jeg det rigtigt godt med mig selv og i hele kroppen. Jeg kan også godt mærke i musklerne og i kroppen at jeg ikke er vant til at bruge den/dem på den måde, og jeg meget mere træt om aftenen. Nu håber jeg så bare at vi fortsat vil få tid til at træne 1-2 gange om ugen når hverdagen igen melder sig i denne uge.
Hvad gør du for at holde dig i form? Hvis du har nogle gode tips til hvordan man kan holde træningen ved lige så den ikke bliver nedprioriteret i en travlt hverdag, så kom endelig ud med det.

1 kommentar:

  1. Sørg for at melde dig til hold (og lad som om de ikke ka aflyses). Lav aftaler med andre om at træne og nyd at du har en træningspartner. Og det vigtigste; tænk på hvor GODT du har det EFTER du har trænet og hvor sur på dig selv du vil blive hvis du ikke kom til træning som aftalt (med dig selv). Og endnu vigtigere; det tager kun 1 - 1½ time at træne og det er da god tid at give sig selv, sin krop (på sigt), sit helbred samt sin samvittighed ;0) God vind med træningen!

    SvarSlet

Tak for din kommentar;-)