mandag den 5. november 2012

Ugen der gik no. 3 - efterårsferie

I sidste uge holdt vi efterårsferie. Det var en dejlig uge som dog gik alt for stærkt. Vi startede ferien med at være til  tyroler/oktoberfest efterfulgt af tømmermænd og hjemmelavet pizza.
Jeg var også en af de heldige som nåede at få fingre i lyshusene fra Netto. De har været tændt hver eftermiddag/aften lige siden vi fik dem, da det jo nu er MEGET mørkt udenfor efter tiden blev stillet en time tilbage sidste lørdag.
Lillepigen er inde i en rivende udvikling for tiden. Hun snakker løs og efterligner alt hvad vi siger og gør, også vil hun helst alting selv. På billedet ses hun stående på tæer mens hun børster tænder. Hun har også været med til at bage for første gang - chokolademuffins blev det til.
Farmand og jeg havde også en dag for os selv i ferien som vi tilbragte i Flensborg med shopping. Om aftenen var vi ude at spise lækker mad på en restaurant her i byen.
Derudover har ferien budt på hyggestunder, gåture i skoven, fodring af ænder, besøg af/hos venner og familie, filmaften med alt hvad dertil hører, god mad, projekter hjemme samt træning (mere om det i et andet indlæg).
Nu er hverdagen igen begyndt, og jeg ser allerede frem til næste ferie (til JUL!!!!).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)