fredag den 11. oktober 2013

Instagram - uge 40

Sidste uge startede med at vi var til før-åbningsreception i Bahne mandag aften. Ellers forløb hverdagene stille og roligt med hygge og kagespisning samt en lidt feberramt og pyldret lillepige.

Lillepigen er pludselig blevet vildt god til at tegne, og i ugens løb har hun både tegnet en cykel og farmand. Desværre var det på tegnemaskinen, men jeg har foreviget det ved at tage billeder af tegningerne.

I haven har jeg plukket æbler, en lille håndfuld hindbær og persille + purløg som er det sidste der er tilbage af køkkenhaven.

Weekenden startede med et besøg i det nye butikscenter hvor jeg blandt andet fik købt lidt i Søstrene Grene og en buket roser til mig selv. Ellers stod weekenden på babyshower samt familie- og barselsbesøg i Århus. Søndag eftermiddag da vi kom hjem igen nød vi det skønne efterårsvejr udenfor med at puste mælkebøtter og samle kastanjer.

2 kommentarer:

 1. et godt fif; du kan gemme kvitteringerne fra lagkagehuset og når du (engang) har samlet for - mener bestemt det er; 1000 kr. kan man "gratis" få et rugbrød eller vidst nok en tærte....
  Der er ingen udløb på at samle kvitteringerne :)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. I know, men med det lille beløb vi handler for hver gang er der meget langt til de 1000kr.

   Slet

Tak for din kommentar;-)