onsdag den 15. januar 2014

Barsel


I dag var den første dag i min barsel. Morgenen begyndte derfor ikke med et vækkeur der ringede, men derimod en lille pige der råbte "moar" omkring kl. 7.15. Vi lå lidt i lillepigens seng og læste bøger inden hun blev afleveret i vuggestuen. Da jeg kom hjem lavede jeg en stor og lækker morgenmad, og nød bare at være hjemme. Resten af dagen gik med at vaske tøj, få gjort lidt klar til mindstepigens ankomst og pakke tasken til sygehuset (eller ihvertfald noget af den).

Jeg har en hel masse planer for hvad jeg gerne vil nå inden mindstepigen kommer til verden. Desuden har jeg stadig lidt arbejde der skal laves herhjemme selvom jeg jo officielt er gået på barsel. De næste 4 uger (hvis der da går så længe) kommer nok til at flyve afsted, og jeg vil også gerne nå at nyde alene-tid med lillepigen og farmand inden vi bliver en familie på 4.

Lige for tiden er lillepigen og jeg alene hjemme da farmand er på kursus i både denne og næste uge. Det er lidt hårdt, da jeg er en smule besværet fysisk fordi jeg er højgravid, og derudover er jeg også er meget træt. Lillepigen sætter ofte min tålmodighed på prøve, og de sidste dage har ikke kun været lutter lagkage. Det er jo desværre nødvendigt at sætte grænser for et barn i trodsalderen, og derfor har vi indimellem nogle ture med skrig og skrål. Nu glæder vi os bare til farmand kommer hjem i weekenden og kan tage lidt over.

Og så vil jeg lige slutte dette indlæg af med et billed fra en tegneserie-stribe som fik smilet frem hos mig idag.

4 kommentarer:

 1. 4...waauw :)
  Sig til hvis vi skal hjælpe :)
  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tiden flyver! Og lige om lidt kan hun komme uden at det er for tidligt. Men vil nu allerhelst gå tiden ud, hvis jeg selv kan bestemme.

   Slet
 2. Jeg har også termin om knap 4 uger :-)
  Og det er bare skønt, nær barslen melder sin ankomst og man har lidt mere tid om morgenen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt. Kan også mærke min krop trænger til mere hvile i løbet af dagen nu, så det er godt at man kan tage tingene i sit eget tempo.

   Slet

Tak for din kommentar;-)