tirsdag den 28. januar 2014

Inspiration til aftensmaden no. 6

Naan brød med peberfrugtpesto, mozzarella ost, tomatskiver og lufttørret skinke. Toppet med ruccola og olivenolie. 
Kyllingefrikadeller med rodfrugter i ovn (gulerødder, rødbeder og løg) med kold sovs (cremefraiche, honning, sennep og hvidløg) og hvidkål, asparges samt mandler ristet på panden.
Mexicansk inspireret ribbensteg med jordskokker og gulerødder, avocadosalat samt tacoskaller. Opskrift nr. 20 her.
Æggeroulade med skinke, tomat, porrer og pikantost. Blandet salat som tilbehør. Opskriften kan blandt andet findes her.

2 kommentarer:

  1. Mums hvor ser det lækkert ud:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det også, så du må hellere komme i gang. Næste uges madplan er lavet!

      Slet

Tak for din kommentar;-)