søndag den 30. oktober 2011

Nye tider

Herhjemme er der nye tider i mere end en forstand. Imorges da vi vågnede var det skønt at kunne stille uret en time tilbage og have en hel time mere. Lillepigen sov endda længere end normalt, så det passede stort set med det "normale" tidspunkt at vi stod op.
Det eneste der er træls ved at stille uret en time tilbage er, at det så bare blev så pokkers hurtigt mørkt her til aften. Men det kan man vel lige så godt vænne sig til, for det fortsætte jo et par måneder endnu. Vi tændte derfor stearinlys i hele stuen i eftermiddags og de brænder stadig. Der må gå en del stearinlys til hen over sådan en vinter.

Derudover har vi i dag flyttet lillepigens seng ind på hendes eget værelse. Hun er knap 7 måneder og har sovet inde hos os indtil i dag. På det sidste er hun dog begyndt at larme så meget om natten, og det vågner man jo af, så ud af soveværelset med hende. Det er underligt og lidt vemodigt at hun nu er flyttet ud, gad vide hvem det er værst for? Hun er puttet, men ligger stadig og snakker kan jeg høre. Hun skal nok lige se det hele lidt an, og når omgivelserne er nye er der meget nyt at kigge på. Men mon ikke hun falder i søvn på et tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar;-)