torsdag den 17. november 2011

En pakke til mig

I dag (eller måske i går!?!, er ikke så god til at få tjekket postkassen) lå der en pakke til mig. Jeg har meldt mig til at deltage i en pakkeleg hos Bodil med bloggen 200procent. Da jeg er ret ny i blogland tænkte jeg, at det var en god måde at glæde andre på, lære dem lidt bedre at kende og sprede budskabet om, at min blog eksisterer.

Jeg var spændt da jeg skulle lukke pakken op, og indeni, ja der var alt muligt godt som jeg lige står og mangler. Der var bl.a. nogle stykker tapet, slik, glitterlim, thebreve, snor, 3 slags stof, et hæklet armbånd, filtkugler, perler og palietter. Tusind mange gange tak for det hele Bodil.
Nu mangler jeg så bare 2 andre bloggere som jeg kan sende en gave videre til. Så er der nogen som er frisk på en omgang pakkeleg? Reglerne for pakkelegen er enkle, du modtager en gave fra mig, og efterfølgende skal du sende en gave tilbage til mig og til 2 andre bloggere. Du vil altså ende med at få 3 pakke tilsendt inden legen er forbi. Hvis du er frisk så læg en kommentar på dette indlæg, og jeg vil sende dig en lille gave.

Nu skal jeg lidt i tænkeboksen for at finde på lidt godt at sende tilbage til Bodil, samt til de 2 andre bloggere som ønsker at deltage i legen.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Dejligt. Jeg sender dig en lille pakke i den uge der kommer (regner jeg med).

   Slet
  2. Hov forresten. Kan du ikke lige sende mig en mail med din adresse så jeg ved hvor jeg skal sende pakken hen?

   Slet
 2. Jeg vil gerne være med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt. Send mig din adresse på mail og der kommer en pakke til dig.

   Slet

Tak for din kommentar;-)