lørdag den 5. januar 2013

2012 - tilbageblik (maj til august)

Maj stod ligesom april på fødselsdag da min far fyldte 60. Pinsen som faldt i slutningen af måneden bød på godt vejr, strandtur, grill og hygge.











Der var endnu en rund fødselsdag i juni, denne gang var det min svigerfar som også fyldte 60. I slutningen af måneden tog vi på vores første sommerferie udenlands med lillepigen og turen gik til Italien.











I juli fik jeg en Iphone som efterfølgende har resulteret i flere mobilbilleder på bloggen. Lillepigen tog også denne måned sine første skridt uden støtte og blev hurtigt ret sikker i sin gang (efter flere fald). I år fik vi også fejret vores årsdag med en lækker middag ude, sidste år blev den aflyst pga. sygdom.















August blev måneden hvor jeg stiftede bekendtskab med Instagram hvilket betød et fald i antallet af indlæg på bloggen. Det betød også samtidig lejlighedsvise "ugen der gik"-indlæg med snapshots af den forgangne uge på Instagram. I august fik vi også en flagstang i haven, så nu mangler vi vidst kun det hvide stakit.


1 kommentar:

  1. Hvor er det herlige gensyn, - lad det snart blive forår (og masser af fødselsdage!) og sommer med lækkert vejr igen ;)

    // CUPCAKE-STYLISTEN //

    SvarSlet

Tak for din kommentar;-)