fredag den 11. januar 2013

Ris/ros


Siden onsdag i sidste uge har jeg på bloggen set tilbage på året der er gået, og skrevet om nogle af de højdepunkter der har været i mit liv gennem 2012. Da jeg skulle skrive indlæggene kiggede jeg rundt på bloggen for at se, hvad jeg havde skrevet om i årets løb. Det fik mig til at tænke på, om der måske var noget du (ja dig derude bag skærmen) ønsker at jeg skriver noget mere om eller noget du måske synes fylder for meget og der derfor gerne må være mindre af.
Det er selvfølgelig min blog og derfor skriver jeg om det der falder mig ind, det der sker i mit liv og det som jeg er fyldt af. Men derfor er jeg åben overfor ideer til hvad du kunne tænke dig at læse om på min blog. Jeg har dog visse begrænsninger, f.eks. kan jeg hverken strikke eller hækle (endnu!), så det kommer jeg ikke umiddelbart til at skrive om. Men hvis du har ris eller ros er du meget velkommen til at smide en kommentar til indlægget her. På forhånd mange tak.

2 kommentarer:

 1. Jeg synes godt om din bloG!!!Den er enkel, hverdags-agtig og tegner et godt billede af en dansk småbørnsfamilie med alt det der hører til...måske mere om venner, selskaber og udflugter?
  Eller flere instagram-billeder på bloggen, for dét er hyggeligt at se :)

  Vil gerne være med til at dele din blog (via min egen),hvis det har interesse?
  Hilsen
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for kommentaren. Vi er desværre hverken på så mange udflugter eller til selskaber, og hvis vi er glemmer jeg faktisk at tage billeder. Jeg har den regel at jeg aldrig skriver et indlæg uden et billede da jeg så synes det bliver for kedeligt. Skal nok se om jeg kan være bedre til det hvis vi igen skal afsted.

   Havde faktisk en idé om at jeg hver uge ville lave et "ugen der gik"-indlæg med billeder fra Instagram. Jeg er dog endnu ikke kommet i gang med det, men gør det så snart jeg får tid. Husk du ellers kan følge mig på http://instagram.com/frkschmetterling.

   Slet

Tak for din kommentar;-)